Tornem-hi

És un joc? És un magazine? És Savies.cat! Sí, fa dies que estic treballant en la segona versió de Sàvies.cat. Hi ha molta feina per fer i la més dificultosa de totes és descartar coses que hi voldríem incloure.

Què és Sàvies.cat? Aquesta presentació ho respon. En poques paraules, però, Sàvies.cat serà una aplicació d’aprenentatge en el lleure o de lleure en l’aprenentatge; no ens hem acabat de posar d’acord…

El nom d’aquest blog i de tots els comptes a les xarxes socials, “Som Sàvies”, no ve de que, pobres de nosaltres, siguem gaire sàvies… sinó de que som les persones que fem Sàvies.

Sàvies.cat va tancar la barraca aviat farà dos anys. Era un simple joc de preguntes i respostes que ens va fer passar una bona estona però que era un autèntic nyap tècnic. El carreró sense sortida tècnic i la poca tracció, ens van desencantar i vam tancar.

Des de la tardor del 19 que estem treballant a nivell teòric sobre què havia de ser Sàvies, si és que havia de tornar a ser. Aquest confinament i molts dels aprenentatges que ens ha regalat han estat el detonant per posar les mans al teclat de nou.

Aquest és un projecte molt ambiciós que de cap manera podrem executar entre dues persones i prou. Volem gent. Necessitem gent. Aquí us deixo l’enllaç de la presentació de nou:

Comparteix-me