Lector Voraç

Continuem amb el desenvolupament de Sàvies.cat. Aquesta setmana ja hem publicat els primers reptes textuals. Com no podia ser d’altra manera, la literatura està present en aquesta primera tanda de continguts. És per això que hem recuperat el Lector Voraç de la primera versió de Sàvies i li hem donat forma de maleta.

Lector voraç és un recull de curiositats literàries que va crear el nostre bibliotecari preferit, en Josep Vilardaga. Hi ha preguntes de literatura clàssica, literatura catalana i alguna sorpresa. Ara mateix, la maleta Lector Voraç recull molt poca informació i només dos tipus de reptes però és un pas important en la creació de Sàvies.

Els tipus de repte de que hi ha implementats són el “xarrup” i “l’examen de la padrina”. El xarrup és un repte de presentació on es mostren les tres primeres preguntes d’una maleta, amb la seva resposta en cas d’error, i que pot compartir-se i incrustar-se en WordPress i Moodle. L’examen de la padrina és un examen a l’antiga: 10 preguntes i nota final.

Aquest és l’aspecte que té un xarrup quan el comparteixes en una web o blog:

T’agradaria crear la teva maleta? Comenta aquest post o contacta’ns aquí.

Foto
unsplash-logoKimberly Farmer

Comparteix-me