Ens agrada explicar coses

Sàvies és un joc de preguntes i respostes. És cert que tenim l’objectiu de convertir-ho en una plataforma divulgativa, però, a dia d’avui, Sàvies és un joc de preguntes i respostes. Estem molt contents de que a dia d’avui, qualsevol persona es pugui connectar per crear el seu joc de preguntes.

Tenim molta feina per endavant i una part molt important d’aquesta és explicar-nos. Què és Sàvies? Doncs no se’ns acut millor manera d’explicar-ho que deixar que la plataforma s’expliqui ella mateixa. És per això que hem creat la maleta Sàvies que ens serveix com a laboratori i com a centre d’ajuda a la comunitat.

Per explicar què és Sàvies utilitzarem el repte de la mentora: Un joc de deu preguntes aleatòries que mostra la resposta correcta en cas d’errada:

Quan els usuaris creen una maleta, queda pendent de publicació fins que té un mínim de 10 preguntes. Llavors, la maleta es publica i es generen automàticament tres reptes:

  • El xarrup: un repte promocional de tres preguntes que mostra la resposta correcta en cas d’errada i que es pot compartir i incrustar com i-frame (mira més avall)
  • La padrina: un “exàmen” típic de 10 preguntes que et diu la nota al final.
  • La mentora: un repte de 10 preguntes que mostra la resposta correcta en cas d’errada.

Aquí es pot veure un exemple de “xarrup” incrustat en una altra web. En aquest cas, un WordPress.

Mentre continuem treballant en moltes més funcionalitats, esperem les vostres idees i comentaris.

Comparteix-me