Crear prototips

Em sap greu haver-me'n adonat ja de tant gran, tant de bo ho hagués entès abans: Una idea només pot abandonar el país dels somnis pel pas del prototip. Aquesta és la diferència entre un somiatruites i un caçador de somnis. Per fer que les coses passin, algú ha de prendre la iniciativa.

'La informàtica', que en diem els que no en sabem gaire, sembla una cosa opaca i incomprensible; Màgia negra. I, tot i tenir un punt màgic, materialitzar idees picant codi no és tant difícil. Qualsevol persona que hi plegui una mica i vegi l'animalada que he perpetrat, s'arrencarà els cabells. Però ei, no passa res. És un prototip, una idea evolucionada. Ara estic en condicions de saber si allò que veia amb tanta claredat fa uns mesos, té gota de sentit.

NOTA: Mai vaig publicar aquest post. Després d'haver-lo escrit en un 'arranque', el vaig deixar com a esborrany per anar-me'l llegint quan entrés. D'això ja fa més d'un any. Ara, després d'haver tancat sàvies, trobo que aquesta reflexió té més sentit que mai: Les coses s'han de provar. Mai sabràs per on coixegen les idees si no les treus del món de les idees bo i baixant-les al món de la realitat. I si es falla, endavant i a tornar-hi.